Апартамент

  • Спалня
    Вие планирате по-дълъг престой в аристократичен Русе? Стилният апартамент в нашия хотел ще Ви вдъхнови с изисканата си атмосфера, удобства и отличното съотношение между качество, лукс и цена. Спалнята е декорирана в меки пастелни тонове, с удобно и красиво легло с матрак от пенолатекс с размери 1.80/2.00, висококачествени чаршафи от сатениран памук, пухкави възглавници и завивки. Тук можете да бъдете поглезени със закуска в леглото и да се насладите на прекрасната гледка на сградите със старинна архитектура.
  • Хол
    В хола разполагате с два къта с дивани, отлично зареден хладилник, работен кът, Wi-Fi интернет, 32-инчов LCD телевизор с телетекст на български език и 100 канала, дизайнерски осветителни тела.
  • Баня
    Ние сме се погрижили за Вашето удобство и в банята – джакузи с TV, DVD плейър, CD плейър, радио, душ панел с хидромасаж, ел. увеличително огледало, сешоар, двойна мивка , арт лира и всички необходими принадлежности за Вашия личен тоалет, както и меки памучни халати за баня, хавлиени кърпи, еднократни хавлиени чехли.