Високотехнологични услуги

ИНФРАЧЕРВЕНИ СИСТЕМИ

TC-904/906 е инфрачервена система за симултанен превод с възможност за излъчване на 4 езикови канала. Този предавател е централният елемент на системата, който се свързва с инфрачервени излъчватели, преводаческите пултове и приемници на делегатите. Системата може да се използва идеално при преводачески пултове на международни конвенции, правителствени конференции и други многоезични приложения.

RF СИСТЕМИ ЗА ПРЕВОД

Техниката ни за симултанен превод на GONSIN TC-RF04/08/12/16 работи с 2.4GHz честотен обхват, излъчва звук със CD качество, защитена е от смущения и шум и Ви дава гаранция за сигурност срещу неразрешено слушане на Вашето мероприятието.

БЕЗЖИЧНА СИСТЕМА ЗА ГЛАСУВАНЕ

BJ-W3 е безжична система за гласуване. Има възможност да бъде преносима. Дава възможност за ефикасно и лесно решение за гласуване при конференции. Проследяването на мнението на залата става много бързо и точно с помощта на картови четци . Отчитането на индивидуалните гласове се извършва от безжични устройства за гласуване работещи на 433МHz и с обхват до 300 метра.

ЦИФРОВИ КОНФЕРЕНТНИ СИСТЕМИ

Системата GONSIN TL-V3100 дава възможност за различни предложения - семинари, презентации и конференции, като може да се комбинира с микрофони за дискусии, има също и опция за приоритет на председателя, високоговорителя е вграден, слушането става през слушалки, има и софтуерно управление. Восновата на системата е централното устройство, което има възможност да поддържа до 60 пулта и делегатски карти.

 

Хотел Вега разполага с две конференти зали - основна, с размери 9 на 18м. и площ 162кв.м. и по-малка, с размери 6.5 на 4.5м. и площ 30кв.м. Височината на двете зали е 2.30м.

Конферентните зали на хотел ВЕГА град Русе са оборудвани с Gonsin, лидер сред производителите на цифрова конферентна техника, който се налага като световен доставчик на такава и на системи за симултанен превод.

Безжичната конферента система TL-RFC1 работи със свободния обхват на 2.4GHz и модерната DSSS технология за цифрово предаване, и Ви предлага безжично многофункционално решение за дискусии и конференции, със безупречно CD качество, и защитеност от смущения и шум , и най-вече гарантира,че не е възможно подслушване. PLD и DSP технологии се използуват за да гарантират безупречно качество, предаване на големи разстояния на многоканален цифров звук по стандартен CAT5e Ethernet кабел.